perjantai 31. tammikuuta 2014

"Sä jäit TAAS ihastelemaan sitä koiraa!!"

(c) Lotta Franck

Tällä viikolla oli superhauska serpentiini-välistävetotreeni, mikä olisi vielä kesällä aiheuttanut suurta ärsytystä ja nousevaa verenpainetta. Olin hirmuinnoissani jo etukäteen radan nähtyäni, vaikka aavistelinkin taas ettei me hirvittävän pitkälle päästäisi.

Alun serpentiiniä hinkattiin sekä persjätöllä 2-3 väliin että 2 hypyn jälkeen vastaanottamassa vähän ihmisnuolityyppisesti. Kumpikaan ei aivan täysin toiminut, Loki kun ei osaa koota itseään parhaalla mahdollisella tavalla ja minä kun en osaa olla ajoissa edes semihyvällä tavalla....

Tiia huuteli niin hauskoja kommentteja, että piti ihan jättää ne videolle :D.

Paras oli minun ollessa (taas) myöhässä, sarkastinen "mä tietääkseni sanoin AJOISSA" ja "sä jäit TAAS ihastelemaan sitä koiraa ku se tulee, arggggh!". Ihanan hauskoja treenejä meillä, pakkohan se oli ihastella ku se tuli niin hienosti!

Toiseen suuntaan serpentiini meni toisesta kerrasta ihan ok (oho) persjätöllä joten loppuaika tehtiin välistävetoja. Heti ensimmäisellä kerralla sain kaikki kolme onnistumaan, tyylipisteitä ei tässä jaella koska oli vain niin hienoa saada ne kaikki oikein!

Sen jälkeen toki koetettiin saada parempaa suoritusta kehiin, mutta liian vaikeaa oli tällä kertaa juosta takaperin ja olla ajoissa ja pysyä vauhdissa. Oma vauhtini hidasti Lokia kovin aina viimeiselle hypylle.

Jäähkälenkillä treenikaveri sanoi, että näyttäisi siltä ettei Lokilla riitä kääntymiseen pelkkä tuo liike ja ajoissa oleminen, vaan sille pitäisi paremmin opettamalla opettaa merkkaukset. Ja se pitää varmasti ihan paikkansa, eihän me olla oikeastaan kokaan kunnolla treenattu ihan vain merkkauksia. Tai ei ainakaan tarpeeksi.


Tänään vapaatreeneissä tehdään ihmisnuolta ja merkkausta ihan vain parilla esteellä, niin että Loki kunnolla kokoaa itsensä ja ylipäänsä oppii mitä merkkaus tarkoittaa. Kun se on selvillä niin sitten voi alkaa edistää. Näitä pitäisi kyllä aina kerran pari muistuttaa mieleen aina treeneissä, kun tulee kohta missä pitäisi koota kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti