sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Juuri kun olin saanut kaikki vastaukset valmiiksi, kysymykset vaihtuivat


Kaiken piti olla hienosti suunniteltu valmiiksi, mutta niin sitten vain viikonlopun suunnitelmat heittivätkin häränpyllyä, koska eilen oli odottamattomia yllätyksiä täynnä oleva päivä. Tänään ei mentykään kisoihin, mutta onneksi Lokilla oli muuta kivaa tekemistä viikonloppuna.

Ensin aamupalalla meinasin vetää kahvit väärään kurkkuun, kun löysin täydellisen asunnon netistä. Niin täydellisen, että soittoa välittömästi välittäjälle ja puolilta päivin katsomaan. Toki kuvat vähän huijasivat ja asunnossa on omat vikansa, mutta parhaita asuntoja ehdottomasti mitä on vastaan tullut. Nyt sitten plot thickens, mutta yritän pitää itseni pessimistinä.

Päivälenkillä sain yllättävän puhelun, että Lokille olisi hommia. Miesten hommia. Ensisijainen uros ei ollut astunut ja varaurosta piti hälyttää paikalle. Minullahan ei ole ollut mitään hajua siitä, onko Lokista miesten hommiin tai onko se edes fyysisesti siihen kykenevä. Toivottavasti tässä ei ole kenellekään liikaa informaatiota, mutta en ole esimerkiksi koskaan nähnyt sen vehjettä ulkona niinkuin isoilla pojilla usein innostuessaan on. Muutenkaan se ei ehkä mikään miehisin mies koskaan ole ollut, toki tietyt pissat saa sen ihan hulluksi (kuten tuli viime kisoissakin niin kivasti todettua). Höpöteltyäni aikani puhelimessa (ja soitettuani yllättävän konsultointipuhelun kaverille, kiitos vaan!) sanoin että mikäpäs siinä ja Lokille tilattiin nainen ihan kotiovelle.

Kolmisen tuntia myöhemmin oltiin vastaanottamassa vieraita parkkipaikalla ja se oli Lokin suunnalta rakkautta ensi nuuskaisulla. Käveltiin pieni matka läheiselle pellolle, Loki nartun peräpäässä tai lutkuttamassa sen jättämiä pissamerkkejä. Nartun omistaja sanoi heti, että nyt on ihan eri meininki kuin aiemman uroksen kanssa. Koirat vapaaksi pellolle, mistä ei kuitenkaan tullut mitään, kun kävi ilmi että narttu tarvitsi enemmän aikaa ja olisi lähtenyt takaisin autolle ja Lokin korvat eivät oletettavastikaan toimineet joten kaksikko meinasi lähteä omille teilleen. Kun ei harmittavasti tiedetty täältäpäin mitään aidattua ulkoaluetta niin tultiin sitten meille sisälle.

Loki lämmitteli narttua pitkään ja hartaasti vaikka aluksi sai vastaukseksi murinaa. Keiteltiin siinä kahvit ja katseltiin hieman Putousta (tai lähinnä molemmat todettiin miten paska ohjelma se on ja vaihdettiin pian kanavaa). Pistettiin Loki hetkeksi makkariin portin taakse (vinkuvinkuvinku), että narttu saisi vähän tutkia paikkoja rauhassa. Parit tutkimus- ja kerjäämiskierrokset tehtyään narttu meni portin taakse katsomaan Lokia ja heiluttelemaan häntää. Katseli vuoroin Lokia ja vuoroin meitä ja päätettiin sitten release the kraken.

Tästä eteenpäin narttu teki homman Lokille mahdollisimman helpoksi ja yritys oli Lokinkin suunnalta kova, mutta suunta valitettavasti väärä. Ei niitä pentuja tule päähän tai kylkeen pökkimällä. Jos minä menin lähemmäs niin homma loppui siihen, nartun omistaja yritti avittaa oikeaan suuntaan mutta valitettavasti tuloksetta. Löytyi se peräpääkin kyllä, mutta ihan nappiin ei mennyt silti. Välillä taukoa ja loppujen lopuksi kolme kertaa oli tekemisen meininkiä, mutta näköjään enemmän olisi tarvinnut joko Loki aikaa oppia homma kunnolla tai vaihtoehtoisesti konkreettisempaa avitusta. Aikaa kului ja molemmat alkoivat väsyä ja kello olla paljon, joten ei auttanut kuin luovuttaa yhteensä reilun parin tunnin visiitin kuluttua. Pitkän välimatkan ja töiden takia uusintaa ei voi ottaa. Harmiteltiin, että eivät tulleet Lokin luo aikaisemmin toisen uroksen luota, mutta helppohan se on jälkikäteen miettiä.

"Mikä tuolla meni, oliks oliks se SE??"
Nyt kyllä kieltämättä harmittaa ettei siitä mitään tullut. Pennuista olisi ehkäpä todennäköisesti tullut hyvinkin vilkkaita, nättejä ja kevytrakenteisia. Se hyvä juttu kuitenkin tuosta selvisi Lokista, että valmius hommiin sillä tarvittaessa on. Pitemmän aikaa se olisi kyllä ainakin tällä kertaa vaatinut. Narttu oli kyllä ollut toisen uroksen luona useita päiviä, joten voihan se myös olla, että tärpit olivat jo mennyt ohi ja homma ei siksi toiminut.

Hommia hoidellessa meni yli kymmeneen illalla ja mietin kauan että mennäkö kisoihin vai ei, mutta päätin varmuuden vuoksi olla menemättä. Jos se viimeksi jo skitsosi pissan nuolemisesta, niin en halunnut mennä sinne hakkaamaan päätä seinään ja hakemaan huonoja kokemuksia, jos sillä olisi jäänyt seksin kaipuu tai vaihtoehtoisesti takapää jumiin siitä kaikesta pökkimisestä. Lisäksi kun tosiaan harjoittelijatuomarina oli se Karstunen eikä oltaisi päästy niille haluamillemme Saviojan radoille, oli päätös loppujen lopuksi aika helppo. Rahan meno eniten ärsyttää. Illalla Loki vinkui puolisen tuntia oven takana Elämänsä Rakkauden perään. Aamulenkin jälkeen kävi kuitenkin ilmi, että varmaan olisi voinut mennäkin kisaamaan, ei tuossa pojassa oikein mitään erikoista ole näkynyt paitsi että nartun pissat ulkona kyllä olisi pitänyt päästä tarkoin nuolemaan.

Nyt ei ole kisoja tiedossa ainakaan kahteen-kolmeen viikkoon, harmi. No onneksi tämän ajan voi käyttää vaikka sellaiseen turhaan asiaan kuin treenaamiseen :)

Caaaaan you feeeeeel the looooove toniiiiight...
Huomatkaa kaihoisasti itkevä silmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti