tiistai 14. tammikuuta 2014

Maanisia puomeja

Osuttiin heti ekoissa kisoissa Pätysen linssin eteen, nyt ollaan sitten virallisesti kisaavia :D

Eiliset Tiian treenit, rata vasemmalla, päästiin puomille asti.

Alku ok, tein ensin kolmoselle vastakäännöksen mutta oli hifistelyä eikä tarvittu. Kuulemma "turhat" vastakäännökset/varmaan myös jaakotukset vievät niiltä tehoa. Ja tässä vastakäännöksellä olisi pitänyt viedä putkeen, joten siinäkin mielessä väärä ohjaus. Toistolla sitten tavallinen takaakiertopyörähdys.

Luulin etten ehtisi 7-8 väliin persjättöön, mutta tarpeeksi kaukaa kun lähetti niin hyvinhän sinne ehti. Ei myöskään saanut mennä A:n jälkeen liian pitkälle että ehti liikkeestä lähettää putkeen.

Puomia tehtiin hetsaamalla, Tiia oli vastassa nakin kanssa. Kaksi toistoa Tiialla ja kolmas ilman, hyvin haki päähän asti. Näitä pitäisi tehdä lisää siten, että nakki on ensin valmiina ja sitten ei, että oppisi hakemaan päähän asti vaikka itse jäisin jälkeen. Tiia kommentoi, että oli aika pelottavan näköistä Lokin tullessa aika lujaa puomilta, tuijotus kuulemma yhtä maaninen kuin bortsuilla konsanaan. Oli luullut että tulee päin :D. Tuosta olisi voinut kellottaa puomeja, mutta en jaksanut.


Kivat treenit, mutta olisi ollut kiva ehtiä kepeille asti. No ei sitä paljon 11 minuutissa ehdi. Vähän harmitti kun pistäessäni Lokia lähtöviivalle takana löysässä hihnassa ollut koira pääsi tulemaan melkein sen perään kiinni. Nostin Lokin samantien syliin enkä usko että se edes huomasi mitään. Ei olisi kiva saada mitään äksidenttejä lähtöviivalle nyt kun meidän lähdöt on niin kivasti mennyt. Kyseisen koiran kanssa Loki oli mylvinyt kuorossa toisilleen aiemmin (kumpikaan ei oikein pystynyt hillitsemään itseään toisen mennessä radalla) joten vähän epäilyttikin pistää Loki siihen eteen istumaan. Odoteltiin sitten hetki että he pääsivät poistumaan kun olivat juuri lähdössä.

Ulkona oli se -15 astetta joten koirat piti tuoda sisälle. Fiona oli häkissään ja Loki seinässä. Ennen omaa vuoroa tein sen kanssa rauhoittumisharjoituksia ja LAT peliä kun muut menivät radalla. Muuten se pysyi ihan ok rauhallisena, paitsi sitten jos joku alkoi haukkua/riehua joko kentällä tai kentän sivussa niin sitten piti yhtyä mylvintään. Lots of work to do ennenkuin se voi hiljaa katsoa muiden menoa. Kuvattiin Tiia H:n kanssa toisemme ja Tiian vuorolla Loki unohti hienot käyttäytymisensä ja mylvi minkä ehti ja pyysin treenikaveria palkkailemaan sitä nakilla. Pysyi hiljaa :). Kiitosta vaan treenikavereille.

Olen jotenkin vieläkin viime talven aikatauluissa, kun viimeksi treenit alkoivat klo 17 ja tänä talvena vasta 18. Sillä seurauksella, että monesti olen meinannut lähteä jo viideksi ja eilen olinkin Veikkolassa 16:45. Ei muuta kuin Nesteelle ostamaan jotain naposteltavaa. On muuten tylsä miten vähän naposteltavaa löytyy kaupasta, jos on sokerittomalla ja vhh ruokavaliolla. Pussi pähkinöitä lähti sitten mukaan. Ja jos olette joskus miettineet, niin -15 lämpötilassa lämmin auto pysyy lämpöisenä noin 13 minuuttia, sen jälkeen on pakko siirtyä joko sisälle tai lähteä ajamaan.

Pystyn kuvittelemaan kuvaan semmoisen hienon sm-kisaliivin :D. Ja joo, olen myöhässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti