keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Go ahead and jump, Loki hyppis projektikoiraksi!

Elokuussa 2013 (c) Päivi Heino,
kuten muutkiin kuvat tässä jos ei toisin mainita

Meillä on käynyt varsinainen onnenpotku, nimittäin Mari, joka on aloittanut opiskelun hyppytekniikkakouluttajaksi Vappu Alatalon opissa, otti Lokin yhdeksi projektikoirakseen koulutukseen! Tämä tietää kevään ajalle useita videoitavia hyppytekniikkatreenejä, jotka analysoi koko koulutuspoppoo kouluttajineen.

Loki on oikein oiva tapaus edustamaan koikkereita, kun on vielä niin söpö!! ^_______^

Moving to pk-seutu finally pays off!


Onneksi olen tämmöinen laiska ja köyhä tyyppi, joten en ole saanut ilmoittauduttua koskaan hyppytekniikakurssille, vaikka on ollut tarkoituksena siitä asti kun Loki täytti 1v.

Lienee sanomattakin selvää, että olen todellatodella innoissani ja kiitollinen tästä upeasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan kaikki Lokin hyppytekniikasta ja tietysti pyrkiä parantamaan hyppimistä.

Raportoin blogissa hyppiskoulutuksen etenemisestä.


Mehän käytiin kaksi vuotta sitten talvitreeneissä, joissa kouluttaja osasi jonkun verran hyppytekniikkaa. Tehtiin tuolloin hyppysuoria, mutta niidenkin treenaaminen sitten jäi muiden asioiden jalkoihin.

Itse voisin analysoida, että Loki ei keskity hyppyihin tarpeeksi vaan roiskii johonkin sinnepäin ja koohottaa vain eteenpäin. Ei kokoa itseään hyppyihin, mutta liekö se enemmän tekniikka- vai koulutuskysymys? Vai onkohan niillä edes eroa? Kohta ehkäpä tulee jotain selkiyttä, en malta odottaa.

Keräsin tähän merkintään kuvia Lokin hyppäämisistä mitä löysin blogin syövereistä.

Aiai, joskus tullut treenattua rimat maassa. Kuvaaja on joku aiempi treenikaveri.
Vähän tiukempaa takaakiertoa. (c) Lotta Franck

By the way, tämä on 501 julkaistu merkintä tässä blogissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti