torstai 16. tammikuuta 2014

Fazerin sininen


Lumi toi talven kertalaakista, onneksi vielä ei ole kuin ihan pienet kivat kinokset. Mandin kanssa ollaan nähty muutamaan otteeseen ja haistelevat jo Lokin kanssa ihan nätisti samoja puskia. Mandi toki väistää Lokin pahaa katsetta jos Loki on sitä mieltä että mun puska. Mandi juoksee Lokin perässä, vieressä, edessä ja päällä ja Loki on kuin ei huomaisikaan. Leikkiin ei tietenkään sovi lähteä.


Fionakin on ollut toki mukana, tosin sen mielipide talvesta ja -12 asteen pakkasissa lenkkeilystä on harvinaisen selvä.


Mandi täytti tiistaina 6kk, joten kun sopivasti lenkillä oltiin niin otettiin tytöstä puolivuotiskuvat. Kriittiset mitat näyttää 9,5kg ja 45cm. Korville ei ole tarvinnut tehdä mitään, parilla sisaruksella on noussut pystyyn (eikä niillekään tarvitse tehdä yhtään mitään :). Sinisimmu joutuisi siis tulevaisuudessa kisatessaan pomppimaan aika isoja esteitä, onneksi se ei haittaa harrastamista.


Niin paljon ollut liikkeellä kennelyskää että ihan pelottaa. Kisoissa ei tervehditä kyllä ketään, harmi että häkit pitää roudata kuitenkin sisälle. Ylihuomenna!

Nyt ulos ja sohvalle.

5 kommenttia:

  1. Ihana sinisilmä-Mandi! <3 Kenen kasvatteja se on? Se painaakin aika vähän, Alissa on 43 cm ja painaa 13 kg. :-D Mut Mandi on kyl viel pentu...

    VastaaPoista
  2. Mandi löytyy jalostustietojärjestelmästä ihan vain nimellä Mandi, kasvattajalla ei ole vielä kennelnimeä.

    Onpa Alissalla tosiaan painoa suhteessa paljon enemmän. Eiköhän Mandi tuosta vielä sitäkin saa kun lihaksisto ja massa kehittyy :)

    VastaaPoista
  3. Raxu on 45cm ja painaa sen 10-11kg, kylkiluut tuntuu ja ei ole lihava. Uuti puolestaan on 36cm ja 6kg ja se on vähän tuhdissa kunnossa. Oikeasti siis. Raxulla on puolta isommat tassutkin kuin Uutilla eli pelkästäön säkäkorkeus ei määritä sellaista painoa, mikä olisi hyvä. Shelteissä on niin isoa hajontaa :)

    VastaaPoista
  4. Mikä kirjoitusvirhe. Siis Raxu on tietenkin 40cm, ei 45cm...

    VastaaPoista
  5. Tuo on kyllä totta, niin paljon kiinni muusta rakenteesta kuin säkäkorkeudesta :). Kaikissa roduissa, mutta shelteissä se varmaan vielä enemmän näkyy kun on niin suurta vaihtelua.

    VastaaPoista