keskiviikko 21. elokuuta 2013

Taking break from everything


"Tauolla istahdetaan mättäälle ja nojataan kelopuuta vasten koiran kiertyessä kerälle jalkoihin. Horisontissa siintävät sinitunturit, kuukkeli nalkuttaa lähipuussa ja mieli harhailee nuotiosavun kiehkuran mukana yläilmoihin. Koira ja vaeltaja lepäävät."
- Retkikoira


Tällaisen mainospuheen innoittamana tehtiin tämän kesän lomasuunnitelmat. Tiedossa on pieni blogitauko, sillä nämä etelän vetelät suuntaavat kuuden tunnin päästä kohti Lappia ja Hetta-Pallas vaellusreittiä. Tiedossa 2 päivää matkustamista ja 4 päivää vaeltamista siinä välissä. Siskolla on vaelluskokemusta yhdeltä reissulta, itselläni sekä reissun sheltti- ja koikkerivahvistuksilla nada. Melkoinen elämysreissu siis mahdollisesti tulossa. Ihmisten ja koirien lisäksi reissu koettelee varmasti uskollista ratsuani ventoa, jolla huristellaan 1000km edestakaisin. Nukkuminen tapahtuu 3,5 henkilön teltassa, joten mihinkään ihan kovin pieneen ja ahtaaseen ei tarvitse koirien kanssa ahtautua.

13 kiloa tarkkaan valittua tavaraa (+10kg itsensä kantavaa).


Fiona pääsi tänään vanhemmilleni hoitoon, siitä ei olisi tainnut olla vaeltajaksi. Heti tuli ikävä tuota pientä mustavalkoista pikkuista.

Päivitystä tulossa sitten tietenkin reissusta, jos päästään elävien kirjoissa takaisin. Jännää!

1 kommentti: