maanantai 12. elokuuta 2013

Is this the nature of love?

Jotkut on ylpeitä kun saa päivitettyä usein, minä olen ylpeä kun saan päivitettyä vaan pari kertaa viikossa. Onkohan minulla ollut tässä välissä elämä?

Viikonloppu sujahti Tampereella jälleen, tällä kertaa teemana oli rakkaus ja kaverin häät. Lauloin kirkossa hääparin toivoman kappaleen (en ole siis tuo videolla!) lasten toivelaulukirjasta. Kirkon jälkeen siirryttiin hääjuhliin ja Lokille tuli aika pitkä päivä olla yksin Tytin kämpillä, vaikka kävinkin sitä välissä katsomassa. En raaskinut lähteä jatkoille vaan olin autolla koko illan, mikä oli muutaman katkeran "ota nyt vähän tätä viiniä!" epäröinnistä ylitsepääsemisen jälkeen vain ja ainoastaan oikealta tuntuva ratkaisu. Olen selvästi fiksu aikuinen! Häät oli kyllä todella upeat ja morsian niin kaunis että melkein tuli tippa linssiin. Heti oman laulun jälkeen tietysti, sitä ennen ei voinut ajatella kuin vaikka Lokin välistävetotreenejä.

Ensimmäisellä kerralla kun kävimme kaupassa, Loki huusi kuin palosireeni saapuessamme takaisin. Kahdella jälkimmäisellä paluukerralla sisällä oli hiljaista. Mokoma sika on alkanut huutamaan yksinollessaan ajoittain kotonakin, huoh. Naapurin mukaan. Ei muuta kuin ahkeraa yksinolotreeniä taas ja joka päivä vähintään kerran hakemaan postit, viemään roskat tai käymään ihastelemassa kukkasia ulkona.

Häiden lisäksi ei ollakaan ehditty tekemään oikein mitään ja eipä tässä näitä päiviäkään ole toisaalta hirveästi ollutkaan. Tänään käytiin kentällä tekemässä palauttavia kontakteja, käytin etupalkkana namiboksia ja otettiin keinu-hyppy-puomi pätkää. Kentän kivemmalla keinulla kokonaisena, tyhmä sininen puukeinu ei mennyt kuin maksipöydältä ja siitäkin Loki pääsi vähän ahdistumaan. Tajusin tosin, että toisen kentän pöytä mitä käytän keinun alla on ihan kamala, heiluu ja huojuu kuin mikäkin. En ole jaksanut kantaa toista pöytää tälle keinulle, vaikka nyt tuli mieleen että lieköhän tuo huojuva pöytä aloittanut koko tuon keinuepävarmuuden, Lokihan nimittäin meni tuotakin keinua jo välissä ihan kokonaisena. Mutta nyt ei kyllä enää yhtään treeniä tuon pöydän kanssa.

Muuten treeni meni hyvin, toinen keinu on kiva ja pari kertaa lensi yli mutta enimmäkseen tosi kivoja keinuja teki. Puomille meni vauhdilla ja pysähtyi aina paitsi kerran. En palkannut joka kerralla kontaktille, vaan pelkästään vapautin namiboksille. Tätä minulle neuvottiin Lokin kontaktilta läpitulemiseen, eli että se malttaisi pysymään kontaktilla vaikka hinku olisi hurrrrrjasti jo eteenpäin. Viimeisellä toistolla palkkasin kontaktille.


Huomenna on Agry cupin toinen osakilpailu, mihin mennään mikäli taivas ei näytä räjähtävän niskaan. Nyt säätiedotus lupaa onneksi "vain" kolmea pisaraa vettä. Toivon kovasti, ettei huomisen radalla olisi 3 kontaktiestettä kuten viimeksi, vaan vaikka 1 kontakti ja rimat 35cm olisi kiva. Sellainen rata meille huomiselle kiitos.

Tämän päivän aksasta ei ole videota, mutta pistetään tähän reilun viikon takainen mikä on tainnut jäädä laittamatta. Tehtiin kivaa rataa missä oli suoraa luukutusta ja välistävetoja. Saatiin onnistumaan kaksi välistävetoa peräkkäin!!! Noiden treenien jälkeen oli superhyvä fiilis :). Kohdassa 0:35 testasin omaa ohjaussuunnitelmaani, mitä mietin alussa mutta Tiia sanoi, että Loki menisi suoraan renkaalle. Loki varmaan kuuli, koska sinnehän se meni. Lopussa kohdassa 2:39 Loki osoittaa, ettei se mikään tyhmä ole :D. Ihan lopussa näkyy vielä parit keinut sillä vammasiniselläpuukeinulla. Ei tykätä Lokin kanssa siitä. Eikä videolla sen vieressä olevasta pöydästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti