sunnuntai 4. elokuuta 2013

Synttärisankari viikonloppuhoidossa

Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea Tessi 1v, paljon onnea vaan!


Tessillä oli perjantaina synttärit ja sen kunniaksi se pääsi meille hoitoon koko viikonlopuksi. Omistajansa lähti lauantaina hurvittelemaan landelle, mutta onneksi sain toisen siskon Turusta seuraksi ettei tarvinnut ihan yksin yrittää väsyttää kolmea kappaletta koiria.

Viikonloppu hurahtikin nopeasti helteisissä merkeissä, eikä oikein päässyt koiria kunnolla juoksuttamaan. Lauantaina käytiin piknikillä pellolla jotta koirat olisivat saaneet juosta vapaana samalla, mutta eihän siitä mitään tullut kun oli niin kauhean kuuma. Lisäksi leiriin meinasi väkisin tunkeutua labbis ja joku pieni terrieri joiden omistajien kutsut menivät vaihteeksi kuuroille korville, omistaja pahoitteli kuitenkin eikä mitään pahempaa päässyt syntymään. Tessi meinasi syödä ampiaisen, mutta ei siitäkään onneksi mitään jälkiseuraamuksia tullut. Ei ollut ehkä ihan rentouttavin piknik, mutta ainakin tuli koirat väsytettyä.

Koirat tuli tosi kivasti toimeen ja leikintynkääkin nähtiin vähän Tessin & Fionan ja Fionan & Lokin välillä. Loki ei kyräillyt ketään vaan oli oikein kivasti.

Tasapuolisuuden nimissä sisko nappasi Lokistakin kuvan, kuvat oli ihan kauheita kun ei jaksanut helteessä kauaa seisottaa joten se oli joko ihan liian leveästi tai takajalat ihan liian kaukana toisistaan, tässä nyt kuitenkin yksi jälkimmäiseen kategoriaan kuuluva takakulmaton kuva.



Tessi 1v, Fiona 4v ja Loki 2v

Meidän lauma, jokainen niin erilainen ja omalla tavallaan maailman paras :)

Fiona on päässyt vähän eroon karvoistaan ja tarkoitus olisi vielä tänään pestä ja trimmata sitä lisää. Olettaen, että jaksan ja saan sen houkuteltua pois sohvan alta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti