torstai 20. marraskuuta 2014

Loki 4 vuotta


Ylimmät kuvat otettu tänä aamuna köllivästä mussukasta, joka täytti kokonaiset 4 vuotta. Strategiset mitat pysyneet samana viime vuodet, eli 40cm ja 9,5kg.

Hyvää syntymäpäivää Loksutin!

Onnittelut myös siskolle ja veljille :)

Vaikka yleensä sanotaankin, että aika juoksee ihan älytöntä vauhtia ja tuntuu kuin pentuaika olisi ollut eilen, mulla on kyllä enemmän semmoinen olo että miten siitä voi olla niin vähän aikaa. Tuntuu kuin ainahan tuo olisi tuossa mukana kulkenut, ei sitä muista aikaa ennen koiria (tällä hetkellä tuntuu etten meinaa muistaa edes aikaa kun oli Fiona, mutta onhan siitäkin jo kuukausikaupalla aikaa).

Lokin myötä olen saanut niin hurjan määrän kavereita ja tuttuja etten meinaa uskoakaan. Silloin muuttui elämä aikalailla kertaheitolla. Huippuväkeä suurin osa koikkeriporukoista. Tämä tarkoittaa myös sitä, että agilityn aloittamisesta "kunnolla" on reilu 3,5 vuotta. "Kunnolla" tarkoittaen tässä yhteydessä säännöllistä treenaamista, ei suinkaan asioiden osaamista :P. Se on todella pitkä aika verrattuna moniin jotka on harrastaneet vasta pari vuotta ja edenneet järkyttävän nopeasti. Minulla tosin varmaan aika surkeat lähtökohdat lajiin, kun mitään urheilua sitä ennen koskaan harrastanut tai mitään koko lajista tiennyt, joten väliäkös tuolla.

Hurjan pitkä matka ollaan edetty sillä saralla sekä minä että Loki, ensimmäinen agility- ja harrastuskoirani. Iso lista on asioita, mitä teen sitten erilailla seuraavan koiran kanssa sekä arjessa että harrastuksissa, mutta erittäin ylpeä olen myös siitä miten hyvin ollaan suurin osa asioista tehty.

Koikkerin sielunelämää on tässä yritetty miettiä ja pohtia viimeiset pari vuotta eikä todellakaan ole vielä selvillä.

Loki on toiminut aivan oivana opettajana sekä koiran omistamisesta, harrastuksista ja koikkerista.

Jatkukoon tämä matka yhdessä vielä monen monta vuotta.

7 kommenttia:

  1. Onnea koikkerikomistukselle! :)

    VastaaPoista
  2. Kuinka tuo aika onkin noin vikkelään kulunut! Juurihan Loki muutti luoksesi? Vaan että jo 4 vuotta!
    Onnittelut teille molemmille! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nopeasti on neljä vuotta mennyt, Paljon Onnea Lokille ja sinulle! Komea uros on Lokista kasvanut..

      Poista
  3. Kiitos kaikille onnitteluista! :)

    VastaaPoista