perjantai 14. marraskuuta 2014

Kahdet kenraalit


Sillees kävi että ensin sunnuntaina käytiin Lokin ja Tessin kanssa treenaamassa Lotan opissa Riihimäellä AST:n järjestämissä treeneissä. Enhän minä enää tämän taas kerran erittäin kiireisen työviikon ja remppaviikon jälkeen sieltä melkein mitään muista, mutta putkeen Loki ja Tessi ainakin menivät molemmat paljon. Enkä jaksa enää niin paljon perustaa että jaksaisin katsoa 4 minuutin videon läpi, joten feel free to do so jos kiinnostaa. Rataakaan en nyt jaksa tähän laittaa. Loki varmaan liukastui tai jotain kepeillä loppupäässä ja alkoi vauhti vähän hiipua.

Varoitus: Enimmäiset varmaan 2 minuuttia tosiaan mennään sinne putkeen.



Tessille saatiin paljon hyviä alkeisharjoitteluvinkkejä mitä juuri kaipasinkin ja oli hauska nähdä miten hauhauhau-Tepsukan nokka hiljeni kun piti ihan ajatella. Videota kuvattiin tästäkin, mutta ne on vähän levällään eri puhelimissa joten ei jaksa alkaa niitä yhdistellä. Eipä siinä toisaalta muuta mennäkään kuin paria hyppyä ja putkea.


Keskiviikkona käytiin sitten vetäisemässä pienet kenraalit Purinalla. Olin aamupäivän etänä, joten käytiin pitkästä aikaa aamutreeneissä. Oli ihanan sumuista ja päivä lähti kivoilla treeneillä hyvin käyntiin.

Ensin Tessin kanssa Lotalta saatuja läksyjä ja pieni tyttö oli kovin oppivainen ja innokas kuten aina. Lokin kanssa seuraavaksi kahdet kepit hurjalla kehulla ja pallopalkalla, muutamat putket ja jätettiin siihen. Loki seinään kiinni ja Tessi kehiin, kylläpäs huusi poika odotustuskaansa kaikelle kansalle ja Tepsukka säesti.

Oikein mahtavat treenit siis.

Huomenna ikeaa, bauhausia, varmaan vähän remppaa ja pelailemaan työkaverille. Sunnuntaina sitten the kisapäivä. Maanantaina jännitti paljon, varsinkin kun tajusin että me startataan koko medi3 joukon viimeisenä. Kerrassaan mahtavaa. Viikolla kuitenkin työt ja rempat ja bänditreenit vei niin paljon mehuja ettei paljon ehtinyt muuta ajatella. Ehkä ihan hyvä niin.

Palataan astialle sunnuntaina. Happy viikonloppua! Tänne ainakin kelpaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti